Flower by the Hour:

 Fresh Flowers Fast !

Over ons

Flower-by-the-Hour !

Door 35 jaar kennis en ervaring samen te voegen, krijg je een propositie die werkelijk toegevoegde waarde levert: Flower by the Hour !

De directie van Molenaar & Van Groenigen ( Rob van Groenigen en Alex van Kessel ) hebben hun krachten, kennis, netwerk en ervaring gebundeld in een nieuw bedrijf: Flower by the Hour.

Het doel van Flower by the Hour is het leveren van toegevoegde waarde voor al haar klanten, dus zowel voor de bloemenkweker, als voor de Exporteurs en Groothandelaren.


Wat doet Flower by the Hour graag voor u ?

Flower by the Hour biedt kwekers de mogelijkheid haar handelswaar (die gewoon online wordt verkocht via de favoriete marktplaats van de kweker !) gekoeld op te slaan op de veiling in Aalsmeer, waardoor kopers altijd een ruime keuze hebben in aftuin-bloemen, die ook nog eens binnen 2 uur (vaak zelfs binnen 1 uur !) afgeleverd worden in de box.


  • Voordeel voor kwekers:

klanten kunnen uw bloemen 23 uur per dag kopen, die vervolgens binnen maximaal 2 uur uitgeleverd worden


  • Voordeel voor kopers: 

u koopt uw aftuin-bloemen bij uw favoriete kwekers, die dagelijks binnen maximaal 2 uur in uw box afgeleverd worden. Niet alleen hebt u als koper een ruimere keuze, maar dus ook uitstekend aansluitend op het eigen distributie- en transportproces. 

 

 

 

 

 

  


 .